Filmfestival

JUNIS FILMFESTIVAL


Onsdag 1 mars klockan 09:30 – 16:00


JUNIS bjuder in alla nya och gamla medlemmar till FILMFESTIVAL!

För att få se filmerna måste du vara medlem i JUNIS, Medlemsavgiften 60 kr per år.

Filmerna är från 7 år

Vi bjuder på korv & bröd


Vid frågor ring 070-341 35 89


Vi håller till på Rio biografen, N Åsgatan 56, Ockelbo


Filmerna som visas är:


En annorlunda värld

Vi tas med på en resa till ett okänt och förrädiskt land där fantasifulla djur väntar på de legendariska Clades, en familj upptäcktsresande vars olikheter riskerar att omkullkasta deras senaste – och överlägset – mest kritiska uppdrag.


Eldsjäl

Ända sedan hon var liten har Georgia Nolan haft en enda dröm – att bli brandman precis som sin pappa. I 1932 års New York är det tyvärr inte möjligt för kvinnor. När flera av stadens brandmän försvinner i mystiska bränder som bränner ner teatrarna på Broadway till grunden, ser Georgia ett gyllene tillfälle. Hon klär ut sig till ”Joe”, en klumpig ung man som blir en del av den nybildade gruppen brandmän som får i uppdrag att stoppa mordbrännaren.


DC League of Super-Pets

I DC LEAGUE OF SUPER-PETS är Superhunden Krypto och Stålmannen oskiljaktiga. De bästa vännerna har samma superkrafter och bekämpar brott sida vid sida i staden Metropolis. När Stålmannen och resten av gänget i Justice League kidnappas måste Krypto övertala en grupp herrelösa djur – hunden Ace, grisen PB, sköldpaddan Myrtle och ekorren Chip – att bemästra sina nyupptäckta krafter och hjälpa honom att rädda superhjältarna.


Lyle, Lyle, Crocodile

När familjen Primm flyttar till New York kämpar den unge sonen med att anpassa sig till sin nya skola och sina nya vänner. När han upptäcker Lyle, en sjungande krokodil som älskar kaviar, att bada och bra musik, boende på familjens vind förändras allt och de blir bästa vänner. När deras vänskap hotas av den elake grannen mr Grumps måste familjen samarbeta med Lyles ägare Hector för att visa för världen att det inte är något fel med en stor, sjungande krokodil med en ännu större personlighet.