Filmfestival

JUNIS FILMFESTIVAL


Onsdag 2 november klockan 09:30 – 16:00


JUNIS bjuder in alla nya och gamla medlemmar till FILMFESTIVAL!

För att få se filmerna måste du vara medlem i JUNIS, Medlemsavgiften 60 kr per år.

Filmerna är från 7 år

Vi bjuder på korv & bröd


Vid frågor ring 070-341 35 89


Vi håller till på Rio biografen, N Åsgatan 56, Ockelbo


Filmerna som visas är:


Lightyear

Lightyear berättar bakgrundshistorien om Buzz Lightyear – rymdjägaren som gav inspiration till leksaken. Här får vi följa den unge testpilotens äventyr, som gör honom till en oförglömlig hjälte. Alla hjältar börjar någonstans.


Lady och Lufsen

I Disneys nytolkning av ”Lady och Lufsen”, den tidlösa animerade klassikern från 1955, får vi följa med när en bortskämd hund och en tuff men älskvärd byracka ger sig ut på äventyr ihop. Trots sina skillnader kommer de närmare varandra och tillsammans lär de sig värdet av ett hem


Luca
En ung pojke upplever en oförglömlig sommar i en vacker sjöstad på den italienska rivieran. En sommar full av gelato, pasta och ändlösa skoterturer. Luca delar dessa äventyr med sin nya bästa vän, Alberto – men allt roligt hotas av en dold hemlighet: de är sjömonster från en annan värld under vattenytan.


Monsters Inc
James P. Sulley Sullivan och hans enögde kompis Michael Mike Wazowski jobbar på Monsters, Inc. som är ett företag som skrämmer barn på nätterna och därigenom producerar ström åt monsterstaden Monstropolis.