Filmfestival

JUNIS FILMFESTIVAL

Onsdag 26 februari klockan 09:30 – 15:00

JUNIS bjuder in alla nya och gamla medlemmar till FILMFESTIVAL!
För att få se filmerna måste du vara medlem i JUNIS, Medlemsavgiften 60 kr.
Filmerna är från 7 år
Vi bjuder på korv & bröd    

Vid frågor ring 070-3413589
Vi håller till på Rio biografen N Åsgatan 56, Ockelbo

Filmerna som visas är:

Toy Story (första filmen)

Woody är en marionett cowboy som ägs av unge Andy. När Andy är ute ur rummet skryter Woody med att han är Andys favoritleksak. Men en dag så dyker hans störste konkurrent upp: Rymdjägaren Buzz Lightyear. Han tar snabbt platsen som Andys favorit och Woody blir grön av avundsjuka. Men då han försöker få Buzz ur vägen så hamnar dem båda hos pojken Sid som älskar att tortera leksaker. Nu måste båda två lägga ner sitt gräl och tjafs om dem ska komma därifrån levande från Sids hemska planer.

Husdjurens hemligaliv 2

Terriern Max försöker hantera några större livsförändringar. Hans ägare är nu gift och har ett litet barn, Liam. Max har ett så stort behov av att skydda pojken att han utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en gård möter Max och Duke hundintoleranta kor, fientliga rävar och en skrämmande kalkon, som bara framhäver Max ångest. Lyckligtvis får Max lite vägledning från veteranen Rooster som pushar Max att överge hans neuroser, finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet. Samtidigt försöker Gidget rädda Max favoritleksak från en kattfylld lägenhet med lite hjälp från hennes kattvän, Chloe, som har upptäckt glädjen med kattmynta.

Kan Max, Gidget och resten av gänget hitta modet att möta deras största rädslor?

Angry birds filmen 2

Dom arga fåglarna och de gröna grisarna tar sin konflikt till en helt ny nivå i nya ”The Angry Birds Movie 2”. Ett nytt hot dyker upp och försätter både Fågelön och Grisön i fara. Red, Chuck, Bomb och Mäktiga Örnen rekryterar Chucks syster Silver och förenar sig med sina värsta ovänner, grisarna, för att tillsammans rädda sina hem.